paceros
Liczba postów : 2 Join date : 06/11/2013
| Temat: Moje propozycje. Sro Lis 06, 2013 10:19 pm | |
| Tutaj bd umieszczal swoje propozycje zmian . Na poczatek: Zmniejszenie loota z wildmanow ( jest loot x2 a ja w ciagu 10-15 minut lekka reka wydropuje itemy na 15 cc przy 0 waste ). Uzyskanie transformacji Shippuuden dopiero po ukonczeniu wszystkich sag ( walka z saskiem przy wodospadzie ). Ulepszenie klonow naruto ( wg mnie to jedna z podstawowych technik, teoretycznie podstawa ktora uzywa naruto z tego co pamietamz anime, w tym momencie sa one totalnie bezuzyteczne ) Zwiekszenie czestotliwosci regeneracji chakry oraz hp jezeli chodzi o food( na low lvl przy foodzie nie idzie wyrobic z speedem oraz transem ). Zwiekszenie cen pillsow oraz medic pouch ( jak narazie waluta w grze nie ma zadnego znaczenia, lece sobie na respa i za double katane mam 10 lepszych medic pouch lub ponad 40 tych slabszych, wydaje mi sie ze powinno sie bardziej bazowac na podstawowej regeneracji many - food oraz itemy a nie ladowanie w siebie pillsow itp. )Zwiekszenie regeneracji hp oraz chakry itemow, na 120 lvl mam 5k hp a nosze eq ktore mi daje jakies 8 hp na sec co jest dla mnie troszke smieszne xd, gdyby zwiekszyc regeneracje z tego typu itemow 4-5 krotnie mialoby to juz jakies znaczenie. UWAGA! Sa to tylko moje pomysly i jestem swiadomy tego ze nie kazdemu one beda sie podobac, czekam na wasze zdanie na ten temat | |
|
Kuzer Admin
Liczba postów : 134 Join date : 16/06/2013
| Temat: Re: Moje propozycje. Czw Lis 07, 2013 11:16 am | |
| 1. Kwestia loota zostanie zmieniona. 2. Póki co profesje nie są do końca zbalansowane, czym miał zając się Anastazjo. Gdy zostaną zbalansowane, to sagi zostaną na nowo zbalansowane i ustawione, że aby użyć shippuudena potrzeba najpierw zrobić wszystkie zwykłe sagi. 3. Zajmę się tym dzisiaj. 4. J/W. 5. Ceny są dobre, loot jest za dobry. 6. Ekwipunek można(będzie) ulepszać. Z każdym ulepszeniem dostajesz x razy więcej HP/s. | |
|