Cześć all, mój pierwszy post. Forum czytam od niedawna a założyłem temat gdyż powala mnie po prostu kultura ludzi na forum(najprawdopodobniej też w grze, lecz nie spotkałem się z jakąś nienawiścią do mnie). Owszem, sam mam 14 lat i może jestem "gimbusem", ale to nie powód by pisać z CAPS LOCKIEM i co drugie zdanie pisać niecenzuralne słowo(nie przytoczę tutaj nicków, większość tak po prostu robi). Potrzeba założyć regulamin forum, rygorystyczny, a posty nie zgadzające się z nim od razu usuwać i warnować autora. Oczywiście admini są aktywni na forum lecz chyba nie widzą nic złego w temacie z przekleństwami i Capsem...i oczywiście samą kulturą. Uwierzcie mi forumowicze, to że napisaliście sobie w wieku na forum 18+, nie robi z was nie wiadomo kogo...chociaż próbujcie zachowujcie się jak Ci 18+. I ta kultura do adminów, nie wiem jak wy admini ale ja gdybym płacił za głupi serwer, utrzymywał go i robił z niego w miarę grywalny to nie życzyłbym sobie by jakiś gracz pisał do mnie że nic nie umiem, i mnie pouczał. 1 zasada, admin ma zawszę rację radzę ją sobie zapamiętać...
Możecie mi napisać że nic nie osiągnąłem, że jestem "no nejmem" i że mam "hunta". Ale to nie zmieni waszej kultury zachowania, pamiętajcie, pisząc nawet głupi post na forum reprezentujecie swoich rodziców, oni was wychowali(wychowują) i oni nauczyli was większości rzeczy, w tym także kultury.
Mogę dopisać także że dobrym wyborem adminów będzie wybrać moderatora forum. Osobę odznaczającą się kulturą i ogarniętą w sprawie forum. Oczywiście nie teraz gdyż jest to tymczasowe forum i nie ma po prostu sensu, teraz wystarczy tylko poświęcić z 45 minut na napisanie regulaminu forum...a złe zachowanie nagradzać nawet banami na max 12h w grze.