Naruto Legend Online
Zapraszamy na nowe forum: nlo-ots.pl/forum
Naruto Legend Online
Zapraszamy na nowe forum: nlo-ots.pl/forum
Naruto Legend Online
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Tymczasowe Forum

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

TEST SERVER a Orochimaru...

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
kazziek

kazziek

Liczba postów : 195

TEST SERVER a Orochimaru... Empty
PisanieTemat: TEST SERVER a Orochimaru...   TEST SERVER a Orochimaru... EmptyWto Lis 19, 2013 2:13 am

Wypowiadam sie za wiekszosc graczy na tym serverze:

Udostępnijcie nam Orochimaru na czas testów.

To że mówisz że mamy sobie pacca kupić jak tą są testy kase na marne strace więc wyjebka i nikt ci nie kupi nic, rozumowanie powinno być inne i powinieneś nam go udostępnić na czas testów.

A co do pacc to i tak ci nikt nie kupi nawet jesli bedzie zmuszony tracic Backpacki. bo to są testy i ta blokada mostku nawet nie zacheca do kupna pacca na OFFICIAL'u lecz odrzuca..

GRACZ=KLIENT=KLIENT WASZ PAN ((JEST TYLKO 1 OTS NA KTORYM ŻYDZĄ Z KLIENTÓW.. A MIANOWICIE JEST TO WOS TYLKO NA NIM JEBANY SAWEX MA WYJEBANE NA GRACZY KTÓRZY MU DAJĄ ZAROBIĆ I TO CAŁKIEM NIEZŁĄ SUMĘ)).  Więc powinniście mieć inne podejście do graczy na TESTACH iż dadzą wam oni zarobić na OFFICIALU, i proszę was nie zniżajcie się do poziomu WOS'a ktory upadnie zaniedlugo, bo nadchodzą nowe ery nardo Otsów, jak narazie to macie wyjebane w kosmos sprity , zajebistą mapę , PVP SYSTEM - KOZACKI , jeśli będzie reklama dobra to zapewniam że bedzie tutaj gralo 100+ osob przy czym OCZYWIŚCIE zwołam teamy z naruto otsów i dbv.

Server jest przyszłościowy , troche ambicji , pracy i wyjdzie cudo NARDO OTS " bynajmniej ja tak uwazam

Nie rozumiem waszego rozumowania, chcecie zarobić czy co? bo nie czaje.

A co to jest postawić Orochimaru w temple? Nic. No moze i nie w temple ale most powinieneś odblokowac. Expow tam nie ma , tylko Oros .

PAY 2 WIN na testach? ehh, nie sądze że to przejdzie.
Powrót do góry Go down
Kuzer
Admin

Liczba postów : 134

PisanieTemat: Re: TEST SERVER a Orochimaru...   TEST SERVER a Orochimaru... EmptyWto Lis 19, 2013 9:19 am

Niech Anastazjo się wypowie. Co do mnie, to ja napisałem, że punkty zakupione na betach zostają oddane na officialu. P2W? Nie sądzę. Problem z AOLem? Kup od kogoś innego, mającego PACC za wyższą kwotę, przynajmniej coś dorobi. Orochimaru sprzedaje również inne rzeczy, a w dodatku zleca questa na dołączenie do Akatsuki. Nie zostanie on udostępniony dla FACC głównie z tych przyczyn. W dodatku PACC nie ma żadnych przywilejów, prócz 20% wyższego EXPa. SMS Shop nie jest wypchany przedmiotami, a zbliża się też termin końca hostingu. Rozumiem, że mamy wyłożyć wszystko od siebie?
Powrót do góry Go down
Anastazjusz
Admin

Liczba postów : 102

PisanieTemat: Re: TEST SERVER a Orochimaru...   TEST SERVER a Orochimaru... EmptyWto Lis 19, 2013 11:01 am

Już 2 razy zakupiłem VPS z własnej kieszeni, dlaczego mielibyście nam nie pomóc skoro chcecie grać? BTW Nikt was nie zmusza do kupywania czegokolwiek, poza tym w sms shopie nie ma rzeczy które dają przewagę nad FACC, więc zbytnio nie rozumiem twojego rozumowania.

Co do tego, że nikt nic nie kupi Razz to Wysłano SMS o wartości 70 zł już, czyli 30 już mamy zarobione, być może do końca trwania hostingu (2 tyg) zarobimy na nowego, bezpiecznego i stabilnego VPS, który pomieści spokojnie mase ludzi.
Powrót do góry Go down
https://nlo-ots.forumpl.net
Sponsored content

PisanieTemat: Re: TEST SERVER a Orochimaru...   TEST SERVER a Orochimaru... Empty

Powrót do góry Go down

TEST SERVER a Orochimaru...
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» server off czy on
» czemu server off?
» sam loot w server logu

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Naruto Legend Online :: Kosz-
Skocz do: