| Mala Kurwa Kazzi | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Sekiryuutei
Liczba postów : 64 Join date : 10/11/2013 Age : 29
| Temat: Mala Kurwa Kazzi Pon Lis 18, 2013 11:03 pm | |
| Kazzi full bot re-attack, auto paral gdy przychodzi co do czego to spierdala na bramke i sie chowa na black samu bo nie wyjdzie sie bic z 2x na raz jebany tchorz, gdyz nie kazdy ma 250+ i moze wejsc na ta bramke
tchorz pierdolony ciota zero skilla, bot nawet mu pale opierdala pod biorkiem boci dzien w dzien a nawet nie dostaje warna za to juz nie mowie o banie......
guys keep it up to tylko kazzi bedzie online na serwie | |
|
| |
Sekiryuutei
| Temat: Re: Mala Kurwa Kazzi Pon Lis 18, 2013 11:06 pm | |
| Kazzi tylko wyjdze wtedy gdy ma: a: Full Bot Style b: Jak ma przynajmniej 100 leveli wiecej od przeciwnika c: Jak jest on i kumple vs 1 typ (gdy 2vs1 na niego co ty za chuja ci nie wyjdzie) | |
|
| |
Sekiryuutei
| Temat: Re: Mala Kurwa Kazzi Pon Lis 18, 2013 11:09 pm | |
| A dodam jeszcze to jezeli ktos mi tu doda Ze jestem Placzkiem lub cos tego typu teskt to wiedz ze "chuj ci w dupe jebany zlamasie pierdolony ;]" | |
|
| |
kazziek
Liczba postów : 195 Join date : 29/10/2013 Age : 31
| Temat: Re: Mala Kurwa Kazzi Wto Lis 19, 2013 1:08 am | |
| PS: dobrze wiemy ze to ty masz bota, a pierdolisz jakieś farmazony , dostajesz parala i odrazu z niego wychodzisz Sokudo, i ty masz czelnosc pierdolic ze ja mam bota? ;] . Zresztą wyjebane w ciebie gownixie, RAPORTUJCIE mnie od tego macie CTRL + R
Ostatnio zmieniony przez kazziek dnia Wto Lis 19, 2013 2:04 am, w całości zmieniany 5 razy | |
|
| |
kazziek
| Temat: Re: Mala Kurwa Kazzi Wto Lis 19, 2013 1:14 am | |
| WARNA DLA TEGO PANA :************** | |
|
| |
Sekiryuutei
| Temat: Re: Mala Kurwa Kazzi Wto Lis 19, 2013 1:23 am | |
| chuj ci w ryj hahahah na chuj wklejasz takie bez sensowne zdjecia? takie rzeczy to sie robilo w przedszkolu sorry kazzi Wake up for fuck sake we are gone past that border already but who knows about you lol | |
|
| |
kazziek
| Temat: Re: Mala Kurwa Kazzi Wto Lis 19, 2013 1:27 am | |
| - Sekiryuutei napisał:
- chuj ci w ryj hahahah na chuj wklejasz takie bez sensowne zdjecia?
takie rzeczy to sie robilo w przedszkolu sorry kazzi Wake up for fuck sake we are gone past that border already but who knows about you lol maść na ból dupska , polecam! Nie dość że płaczecie że mam za duzy damage a ty masz Gaara wiekszy od mojego na transie 210 , to cos nie halo przy czym ja mam 330 ^^? ;ooo smiech na sali PLACZKI JEBANE ujebalem was to od razu do Kuzera ze mam za duzy dmg a mam taki jak ty bheuheuheuhue dobrze wam powiedzial ze jest wszystko ok bo jest oK , PO DRUGIE WYLACZ ANTYPARALA TO TEZ CIE UJEBIE NA STACKU :] Tez umiem pisać językiem pizd Angielskich patrz : CRY ME A RIVERA więc placzku jebany nie pisz w tym jezyku bo to POLSKIE FORUM . sry za hajne ale wkurwia mnie ten jebany bachor najwidoczniej PIXELE TWOIM ŻYCIEM?
Ostatnio zmieniony przez kazziek dnia Wto Lis 19, 2013 2:46 am, w całości zmieniany 11 razy | |
|
| |
kazziek
| Temat: Re: Mala Kurwa Kazzi Wto Lis 19, 2013 1:32 am | |
| trza byc ciota i plakac ze mam zaduzy dmg bo mam nastepnego transa hhuehue przy czym ty tym gaara bijesz tyle co ja na 280 a ty masz 210 ^^
WYJEBCIE Z FORUM TEGO (POLSKIEGO ANGLIKA) BO TYLKO TROLLUJE
a teraz wjebalem 350 i nic tylko DZIENNIE , zamiast expic bede skillowal MAGIC LVL by was spokojnie solowac na 350;] | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Mala Kurwa Kazzi | |
| |
|
| |
| Mala Kurwa Kazzi | |
|