Shizzer
Liczba postów : 122 Join date : 02/11/2013 Age : 26 Skąd : Podkarpacie
| Temat: Gaara błędy! Wto Lis 12, 2013 5:11 pm | |
| Witam! Pare błędów gaary : - Gdy bijemy z dista tzn (Shuriken,training kunai) nie leci attack speed, lecz innym gdy biją z glova czy sworda leci, to jest nie fair bo mogą cwiczyć to i to na raz, lecz gaara tak nie może. - Zbyt wolny awans Accuracy, jako iż to jest distance, powinien lecieć szybciej niż glove/sword, a jeśli już ma tak zostać, to zwiekszyć DMG Shurikenow. - Mało ilości shurikenów, proponuję dodać więcej shurikenów takich jak Explode Kunai Metal Kunai Yondaime Kunai lub inne... Nie wbiłem jak narazie zbyt dużego levela, ale gdy wbiję wiekszy i zobaczę że jest coś źle napiszę tutaj. PS.: Wbiłem mały lvl, ponieważ gram dla zabawy aby sprawdzić czy dobra profesja zbalansowana. (Co do kiby, dodać spell obszarowy) | |
|
Filip Mistrz
Liczba postów : 17 Join date : 03/11/2013 Age : 28 Skąd : Bielsko-Biała
| Temat: Re: Gaara błędy! Wto Lis 12, 2013 5:58 pm | |
| Bug ze speedem byl przeze mnie zgloszony, jest juz temat odnosnie nowych broni dystansowych, prawie nie korzystam z shurikenow wiec na accuracy nie narzekam (na tyle useless, ze wole biegac z 2 anbu glover na full defie) | |
|
Shizzer
Liczba postów : 122 Join date : 02/11/2013 Age : 26 Skąd : Podkarpacie
| Temat: Re: Gaara błędy! Wto Lis 12, 2013 6:40 pm | |
| Dlatego chce, aby admin to zmienił, żeby było oplacalne bicie z distance dla gaary lub innych postaci dystansowych niż z gloverów. Jeśli macie zamiar dodać pare nowych profesji jak np
- TenTen
proszę o zwiększenie ataku oraz dodanie więcej broni. | |
|
Kuzer Admin
Liczba postów : 134 Join date : 16/06/2013
| Temat: Re: Gaara błędy! Wto Lis 12, 2013 6:49 pm | |
| Zmniejszony czas na wbicie jednego skilla. Zamykam póki co. | |
|